Reforma de cuines a Sabadell

Reforma de cuines

reforma de cuines a Sabadell

La cuina és una de les estades més importants de la llar i la que, en moltes ocasions, més maldecaps ens dona. Problemes amb els endolls, sòls que s'aixequen, plaques de cocció que s'esquerden, taulells que es desprenen i mobles deteriorats, solen ser els inconvenients amb els quals ens trobem, sobretot, quan la cuina té uns quants anys.

Conscients d'això, en Banús estem especialitzats en el disseny i reforma de cuines, amb projectes que abasten des de petites renovacions a projectes integrals de gran envergadura.Desenvolupem la nostra activitat a Sabadell i qualsevol punt de Catalunya.

Remodelem la seva cuina amb mobles funcionals i adaptats als espais disponibles

Comptem amb equip propi de professionals per a abordar l'elaboració de totes i cadascuna de les tasques: lampisteria, fusteria d'alumini, escaiola, sostres, pintura, enrajolats... El que ens permet controlar i garantir la qualitat de cada servei.

Fem obres personalitzades, per la qual cosa sempre tindrem en compte les teves sol·licituds, explicant-te les opcions disponibles i més adequades. Amb tan sols una crida o una visita, ens posarem a treballar en el teu projecte i et donarem diverses opcions, totes elles ajustades al teu pressupost i necessitats.

Qualitat, preu i garantia. Avalats per anys d'experiència professional

Les obres que executem tenen una garantia de tres anys en els materials (sempre treballem amb signatures de primera qualitat) i de 6 mesos a la mà d'obra. Si passat aquest temps tens algun inconvenient o dubte, pot venir a veure'ns o telefona'ns al  937 481 171, t'atendrem encantats i no pararem fins que la teva cuina quedi perfecte. A més:

  • Elaborem pressupostos sense compromís. Ens desplacem fins al seu domicili si és necessari fer un examen visual.
  • Oferim la possibilitat de finançar les obres. Consulti directament amb el nostre personal.

Amb Banús, la cuina que sempre has volgut, a l'abast de la teva mà