Reforma de banys

Reforma de banys a Sabadell

Normalment, els lavabos i banys, solen estar instal·lats en un espai reduït, per la qual cosa és necessari que comptin amb un disseny funcional per a poder aprofitar els espais al màxim. El fet que tinguin petites dimensions no vol dir que no puguin destacar per un disseny i decoració únics, sinó més aviat al contrari, són el lloc perfecte per a donar curs a la imaginació i provar amb una decoració zen, shabby chic o minimalista.

 Baños i lavabos accessibles

Reforma de banys a SabadellA causa del nostre estil de vida actual, sempre amb presses i estrès, és més comú la construcció de banys amb un plat de dutxa, realitzats en diferents materials i de mesures estàndard o personalitzades.

En Ébano et proporcionem les millors solucions per a dur a terme la reforma del teu bany o lavabo, des de les porcellanes i enrajolats fins al mobiliari, mampares, aixeteries...Tenim tot el que necessites per a fer del teu bany una estada funcional, accessible i acollidora.

A més, en nostra afany d'oferir la màxima garantia, només treballem i instal·lem productes de marques líders en el sector avalades per la seva qualitat i durabilitat. 

Per què triar-nos per a reformar el teu bany?

  • Assessorament personalitzat: explica'ns les teves necessitats i nosaltres t'assessorem sobre les millors opcions.
  • Dissenyem el teu projecte i et presentem diverses solucions, perquè triï la que més t'agradi.
  • Aprovat un projecte, acordem l'elecció de materials i detalls varis per a ajustar al màxim el pressupost final.
  • Executem la reforma íntegrament (tenim treballadors especialitzats en els diferents gremis) i fem un seguiment diari del seu progrés.
  • Acabada l'obra, et lliurem una memòria de qualitats i materials.
  • Finalment disposem d'un excel·lent servei d'atenció al client, que t'atendrà sempre que el necessitis.