REFORMES SABADELL

Reforma de cuines a Sabadell

Remodelem la seva cuina per complet, amb mobles funcionals i adaptats als espais disponibles

reforma de cuines a SabadellLa cuina que sempre ha volgut, a l'abast de la seva mà

La cuina és una de les estades més importants de la llar i la que, en moltes ocasions, més maldecaps ens dóna. Problemes amb els endolls, sòls que s'aixequen, fogons que s'esquerden, taulells que es desprenen i mobles deteriorats solen ser els inconvenients amb els quals ens trobem, sobretot quan la cuina té uns quants anys. A Ébano estem especialitzats reformant cuines a Sabadell, totalment integrals. Tenim els professionals necessaris per a elaborar totes i cadascuna de les tasques: lampisteria, fusteria d'alumini, escaiola, sostres, pintura, enrajolats... Amb Ébano no s'haurà de preocupar per res més, ni haurà de trucar a més professionals. Ens encarreguem de tot, de forma professional i eficient.

Tot el personal és propi, per la qual cosa controlem i garantim la qualitat del servei. Fem obres personalitzades, per la qual cosa sempre tindrem en compte les seves necessitats i sol·licituds i li explicarem les opcions disponibles. Amb tan sols una trucada o una visita, ens posarem a treballar en el seu projecte i li donarem diverses opcions, totes elles ajustades al seu pressupost i necessitats.

Qualitat, preu i garantia. Avalats per anys d'experiència professional

Les obres que fem tenen una garantia de dos anys. Els materials (sempre treballem amb firmes de primera qualitat) i de 6 mesos a la mà d'obra. Si passat aquest temps té algun problema o dubte, pot venir a veure'ns o trucar-nos per telèfon, li atendrem encantats i no pararem fins que la seva cuina o bany quedi perfecte. A més a més:

  • Elaborem pressupostos sense compromís. Ens desplacem fins al seu domicili si és necessari fer un examen visual.
  • Oferim la possibilitat de finançar les obres. Consulti directament amb el nostre personal.

 

Ébano

  Miquel Àngel, 1,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 748 11 71