REFORMES SABADELL

Reforma de banys a Sabadell

Si vol canviar per complet l'estructura del seu bany i fer-ho més accessible a persones amb mobilitat més reduïda, posi's en contacte amb nosaltres i ens encarregarem de tot.

reforma de banys a SabadellBany funcionals, amb estil propi

Els banys solen estar instal·lats en un espai, normalment, reduït, per la qual cosa és necessari que tinguin un disseny funcional per poder aprofitar els espais al màxim. El fet que tinguin petites dimensions no vol dir que no puguin destacar per un disseny i decoració únics, sinó més aviat al contrari, són el lloc perfecte per donar regna solta a la imaginació i provar amb una decoració zen, shabby chic o minimalista.

A causa del nostre estil de vida actual, sempre amb presses i estrès, és més comú la construcció de banys amb un plat de dutxa, realitzats en diferents materials i de mides estàndard o personalitzades. Per descomptat, al nostre afany de preservar la qualitat per sobre de tot, només treballem i instal·lem productes de marques capdavanteres al sector. A la nostra empresa de reformes de banys a Sabadell.

A Ébano tenim mobiliari i articles de decoració variats; a més a més, li oferim la possibilitat de triar entre multitud de productes d'aixeteria, sanitaris, mampares, miralls i enrajolats, entre altres elements.

Com treballem?

  • Vostè es posa en contacte amb nosaltres, ens explica les seves necessitats i nosaltres li assessorem sobre les millors opcions
  • Dissenyem un projecte (si és necessari) i li presentem diverses opcions, perquè esculli la que més li agradi
  • Una vegada aprovat un projecte i/o pressupost, acordem l'elecció de materials i detalls varis.
  • Fem la reforma íntegrament (tenim treballadors especialitzats en diferents gremis) i fem un seguiment diari del seu progrés.
  • Una vegada acabada l'obra, elaborem una memòria de qualitats i materials i li la lliurem
  • Finalment disposem d'un excel·lent servei d'atenció al client, que li atendrà sempre que ho necessiti.

Ébano

  Miquel Àngel, 1,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 748 11 71