REFORMES SABADELL

Ébano, la seva empresa de reformes a Sabadell

A Ébano estem especialitzats a realitzar reformes de cuines i banys

empresa de reformes a SabadellEspecialistes reformes de cuines i banys.

A Ébano som especialistes fent realitat els seus somnis. Per a molts dels nostres clients és fonamental poder tenir una cuina moderna, funcional i resistent, que els acompanyi durant anys cuinant i preparant els millors plats. Com pot complir aquest somni? És molt senzill, tan sols ha de posar-se en contacte amb la nostra empresa de reformes a Sabadell, explica les teves necessitats, i a partir d'aquest moment ens encarregarem absolutament de tot. Fem el projecte, l'adreça de l'obra, el desenvolupament de la mateixa i li lliurem la instal·lació completament neta, preparada per utilitzar.

A més a més, també estem especialitzats reformant banys, canviant per complet l'estructura i posició de tots els elements. Substituïm la banyera per plat de dutxa i treballem amb les marques més famoses del sector, capdavanteres per les seves qualitats i dissenys. Si està buscant una empresa de reformes a Sabadell, som la seva marca de referència; qualitat, professionalitat i compliment són tres de les paraules que més ens agraden.

Vam obrir les portes del nostre negoci per primera vegada l'any 2008 i no hem deixat de progressar i evolucionar al sector. Realitzem obres integrals i ens desplacem a qualsevol racó de Catalunya on sol·licitin els nostres serveis. Els nostres clients són, fonamentalment, particulars que volen fer una reforma al seu habitatge (o en una estada en concret) encara que les nostres portes estan obertes a tot tipus de persones. Tenim una petita botiga pròpia, on podrà veure una petita exposició d'articles o parlar amb el nostre personal, que li atendrà de manera amable.

Vingui a veure'ns.
Estem a:
Carrer Miquel Àngel, 1
08206 Sabadell (Barcelona)

Ébano

  Miquel Àngel, 1,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 748 11 71