REFORMES SABADELL

Corporatiu

empresa de reformas en Sabadell

Ébano, la seva empresa de reformes a Sabadell

A Ébano som especialistes fent realitat els seus somnis. Per a molts dels nostres clients és fonamental poder tenir una cuina moderna, funcional i resistent, que els acompanyi durant anys cuinant i preparant els millors plats. Com pot complir aquest somni? És molt senzill, tan sols ha de posar-se en contacte amb la nostra empresa de reformes a Sabadell, explica les teves necessitats, i a partir d'aquest moment ens encarregarem absolutament de tot. Fem el projecte, l'adreça de l'obra, el desenvolupament de la mateixa i li lliurem la instal·lació completament neta, preparada per utilitzar.

A més a més, també estem especialitzats reformant banys, canviant per complet l'estructura i posició de tots els elements. Substituïm la banyera per plat de dutxa i treballem amb les marques més famoses del sector, capdavanteres per les seves qualitats i dissenys. Si està buscant una empresa de reformes a Sabadell, som la seva marca de referència; qualitat, professionalitat i compliment són tres de les paraules que més ens agraden.

Ébano

  Miquel Àngel, 1,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 748 11 71

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.